МоваЯзык
Головна Блоги

Ліки

Дексаметазон ВФЗ: аналоги

Список ліків

Азидекс
Алокс-Д
Аурикулярум
Веро-Дексаметазон
Декадрон
Декс-Тобрин
Декса-Гентамицин
Дексавен
Дексазон
Дексамед
Дексаметазон
Дексаметазон Буфус
Дексаметазон Галефарм
Дексаметазон Никомед
Дексаметазон-Беталек
Дексаметазон-Биофарма
Дексаметазон-Виал
Дексаметазон-Дарница
Дексаметазон-КРКА
Дексаметазон-ЛЭНС
Дексаметазон-МЭЗ
Дексаметазон-ОЗ
Дексаметазон-Ферейн
Дексаметазона Фосфат
Дексаметазонлонг
Дексапол
Дексапос
ДексаТобропт
Дексафар
Дексона
Дексофтан
Дженодекс
Комбинил Дуо
Максидекс
Макситрол
Мегадексан
Медексол
Медетром
Микожинакс
Неладекс
Озурдекс
Офтан Дексаметазон
Перкуталжин
Пледрекс
Полидекса
Полидекса С Фенилэфрином
Рафт
Софрадекс
Тобрадекс
Тобразон
Тобросодекс
Тоброцим-Некст комби
Фармадекс
Фортекортин
Фортекортин Моно
Ципрофарм Декс

Матеріали по темі

Блоги медицини